• Nederlands
 • Deutsch
 • Over ons

   

  Landgoed Blankwater ligt in Boukoul, gemeente Roermond. Het grenst aan Duitsland en ligt in een prachtige omgeving omringt door verschillende natuurgebieden en bossen waaronder het meinweggebied. Het Pieterpad loopt langs onze blauwe bessenvelden.  Het landgoed is 62 ha. groot en bestaat uit bos, grasland, een blauwe bessenplantage en ons lunchcafé Plantage Blankwater.

  In 1969 is begonnen met de aanleg van de blauwe bessenvelden  De huidige plantage is inmiddels 20 ha. Het blauwe bessenseizoen loopt van eind juni tot en met september, waarin wij u verschillende soorten blauwe bessen kunnen aanbieden met ieder zijn eigen smaak.

  U kunt vanaf ons terras starten met een wandeling en daarna heerlijk genieten van de gerechten op ons terras of in ons lunchcafé Plantage Blankwater. Indien u op zoek bent naar een mooie landelijke locatie voor een feestje, reünie, vergadering of andere activiteit dan bent u bij ons van harte welkom. Wij hebben daarvoor verschillende arrangementen.

  Via deze website willen wij u graag informeren over de mogelijkheden van onze arrangementen en activiteiten op Landgoed Blankwater en wij hopen u te enthousiasmeren om gezellig een keer een kijkje te komen nemen.

   

   

  Bekijk impressie