• Nederlands
 • Deutsch
 • Werken bij

  Plantage Blankwater ligt midden in een blauwe bessenplantage in Boukoul. Naast ons horeca gedeelte bestaat ons bedrijf nog uit een winkel, waar wij onze eigen blauwe bessen, blauwe bessen producten en allerlei leuke interieuraccessoires verkopen. Plantage Blankwater wordt veel bezocht door mensen uit de nabije omgeving, wandelaars, fietsers en toeristen. Zowel uit Nederland als Duitsland.

  Op een van de mooiste plekjes midden in de natuur bieden wij plaats aan ongeveer 120 gasten, die genieten van onze veelzijdige kaart. Van koffie met vlaai of andere verse lekkernijen tot een heerlijke lunch met een goed glas wijn. Ook organiseren wij regelmatig feesten en partijen. Plantage Blankwater wordt gerund door een hecht team van ongeveer 25 medewerkers in het seizoen.

  Vakantiebaan / bijbaantje

  Wij zijn op zoek naar enthousiaste jongens en meiden vanaf 16 jaar, die ons gezellige team komen versterken in de maanden juli en augustus. Je moet minimaal 3 dagen in de week beschikbaar zijn, waarvan 1 dag minimaal in het weekend. Het zou fijn zijn als je de Duitse taal een beetje beheerst.

  Doe jij dit jaar eindexamen? Dan zou je direct kunnen starten na je examen.

  Is dit echt iets voor jou? Stuur dan een mailtje naar plantageblankwater@gmail.com of bel naar Laura 06-13046774.